IĞDIR / MERKEZ - Haydar Aliyev Fen Lisesi

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

Mrt

Baharın müjdecisi, yenilenmenin ve umudun simgesi Nevruz Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'Nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Mrt

Okulumuzda 10. Sınıflar arası münazara platformu düzenlendi.

Mrt

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Aşaması Proje Değerlendirmeleri Sonucu açıklandı.

Şbt

Iğdır Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çalışanları Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Seminer...

Şbt

Müzik öğretmenimiz Tülin ÖZDEMİR eşliğinde Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Aytaj Rzaguliyeve ve Mert Topuz öğrencilerimize canlı yayında piyano ve saz eşliğinde mini bir konser verdiler. Konserde aşağıdaki eserleri çaldılar:

Fikret Amirov'dan

Ballad
    Lirik Vals
    Kara Karayev
    Küçük Vals

Sarı Gelin(Düzenleme İlyas Mirzayev)

İlkbahar Tofik Guliyev

Arşın Mal Alan Üzeyir Hacıbeyov

İki Kalbin Destanı-Arif Melikov

Iğdır'ın Al Alması

Gubanın Ağ Alması

Ayrıca okulumuz öğrencilerinden İrem Sultan Parin ve Melik Oğuz'da piyano eşliğinde eşşiz müzik eserlerini çaldılar.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Aydınlık Yarınlara"

Ara

Muhteşemsiniz!!!

Okullar arası basketbol turnuvasında şampiyon olan öğrencilerimizi kutluyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Ara

Değerli Valimiz Ercan TURAN , okulumuzu ziyaret ederek , öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya geldi. @igdirmem tarafından yürütülen “Öğretmenler Odası Kitap Sohbetleri” ile ilgili fikirlerini paylaşan Valimiz Ercan TURAN, projenin önemini vurgulayarak emeği geçenleri tebrik etti. Proje kapsamında okulumuzda Falih Rıfkı ATAY’ın Zeytin Dağı romanı değerlendirilerek söyleşi gerçekleştirildi. Bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimiz Ercan TURAN’a teşekkür ederiz

Kas

Okulumuz edebiyat öğretmeni Nezahat Yavuz PARLAR rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan video sunumu.

Tüm şehit Öğretmenlerimizin ruhu şad olsun. Geride kalan aile ve yakınları ALLAH sabr-ı cemil eylesin.

Kas

Çok değerli öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikler ile 24 Kasım Öğretmenler günü çoşkuyla kutlandı.